2011-12-26 30 views
YOHOOOOOOOOO! 又食平意粉! 筆者覺得平得黎又好食 所以十分喜歡SAIZERIYA蒜蓉焗螺 好香蒜味又有好多蒜粒呀! 好香! 不過都仲系偏油 所以筆者將蒜同油LO入意粉到!呢個螺 值得一食!PIZZA! 又一抵食之作 廿幾蚊 有4塊三文魚又有魷魚圈等等 都抵翻晒!不過筆者蠢左 PIZZA凍左先食 但都仲外脆內軟既 YUMMY!其實佢PIZZA既款都好多! 大部分都唔差架 墨汁意粉!!! 終於食到喇! 好食呀 其實系蒜味重既意麵 筆者覺得好味同墨汁無關呢個湯意都OKAY 雖然系湯意 麵都唔會話放耐左而林左! 一個咸咸地既海鮮湯意麵 唔太特別筆者好喜歡SAIZERIYA 原因好簡單 食物價錢合理 水準之內! 年青人,學生都可負擔得來,又坐得OKAY舒服! 食物款式又多選擇 仲之就系抵食、好食之選

呢個螺 值得一食!

不過筆者蠢左 PIZZA凍左先食
但都仲外脆內軟既 YUMMY!

其實佢PIZZA既款都好多! 大部分都唔差架

• 蒜蓉焗螺 意粉(忌廉款) PIZZA