2006-06-15
5, 6年前呢度係我屋企飯堂黎都一排冇光顧lu 呢度D Tiramisu 同New York Cheesecake 係我既最愛必叫甜品係Tiramisu. 重溫那味道, 感覺太回味喇另外Calamari 係我每一次都必食架~ 點D 番茄醬真係正到暈. (同果D泰式炸魷魚點甜酸醬一樣咁正) 呢度D Eggplant 係正到爆的! 冇錯, 矮瓜都可以整得好正的, 試下你就知. 不過今次冇食, 下次啦! D Ink pasta 好好味呀. 其實呢度所有D Pasta 都好好味的~ 三文魚呀, seafood 呀所有都咁正apple crumble 個人覺得麻麻. 另外叫左個雞係同堆青椒呀一兜有好多汁的. 忘記了叫什麼, 就唔多好味. 價錢合理, 最適合一班人黎咩都叫D一齊食架喇! 兩個人就去第度啦~ 打包食足兩日呀D野.
都一排冇光顧lu
必叫甜品係Tiramisu. 重溫那味道, 感覺太回味喇
apple crumble 個人覺得麻麻.
價錢合理, 最適合一班人黎咩都叫D一齊食架喇!
兩個人就去第度啦~ 打包食足兩日呀D野.