永年進軍埋茶餐廳界💪🏻新冰廳除左有馳名嘅車仔麵外,仲有唔少港式美食添😋裝修上亦好有舊式情懷,滿佈香港人童年時嘅物品同食品🇭🇰❥ 美國安格斯封門柳($238)鐵板上枱夠曬熱🔥牛扒火候控制得岩岩好好,表面焦酥金黃,肉心柔軟多汁🤤另外搭配炸麵餅,港西合璧幾特別❥ 三色芝士焗紅酒牛尾意粉($158)汁醬酸酸甜甜好開胃😝牛尾筋肉相間,軟爛入味嘅肉塊同骨膠原非常深得我心😳❥ 懷舊蝦多士(套餐+$38)蝦多士色澤均勻,唔會過分油膩,係款人人都鍾意嘅餐前小食🦐❥ 黑芝麻西多士伴雲呢拿雪糕(套餐+$38)西多士金黃酥脆,配埋雪糕都穩拎無得彈😝芝麻餡嘅加入更加係驚艷!❥ 抹茶紅豆冰(套餐+$15)抹茶淡香溫柔,紅豆微甜軟綿,兩者一齊依舊係絕配😬❥ 咖啡涼粉(套餐+$58)咖啡好夠香👍🏻有埋涼粉嚼下嚼下幾過癮

❥ 美國安格斯封門柳($238)

❥ 三色芝士焗紅酒牛尾意粉($158)

❥ 懷舊蝦多士(套餐+$38)
蝦多士色澤均勻,唔會過分油膩,係款人人都鍾意嘅餐前小食🦐

❥ 黑芝麻西多士伴雲呢拿雪糕(套餐+$38)

❥ 抹茶紅豆冰(套餐+$15)
抹茶淡香溫柔,紅豆微甜軟綿,兩者一齊依舊係絕配😬

❥ 咖啡涼粉(套餐+$58)
咖啡好夠香👍🏻有埋涼粉嚼下嚼下幾過癮
黑芝麻西多士伴雲呢拿雪糕