2008-09-23 3659 views
好鍾意呢間餐廳~唔好睇佢位置偏遠,邦趁o既人原來都唔少!!餐廳唔係好大,但有室內 及 室外露天位(睇倒少少幻彩詠香江!)而且服務質素都幾好~!晚餐自選餐牌上任何主菜滿$78,可享用埋佢o既自助salad bar & 甜品!雖然自助形式供應o既食品款式唔多,有沙律、湯、甜品及生果各數款,但所供應o既食物質數就甚有水準,e.g.沙律唔會係求其整o既大路款式,好似今晚就有青蘋果西芹沙律!仲有個芝士蛋糕,好濃好綿,非常好食~~是晚我吃了set Dinner:煎斑扒配意大利汁斑塊唔係急凍o個種,係新鮮o既,而且厚度適中意大利汁係鮮蕃茄同彩椒粒調配的仲有薯蓉伴碟,好有牛油香味!同桌友人們還點了意粉、煲仔飯等!(呢度一年四季都有煲仔飯供應ga!!! 而且仲整得唔錯,好香!)幾十人book 仲可以包場tim~~~
好鍾意呢間餐廳~
唔好睇佢位置偏遠,邦趁o既人原來都唔少!!

而且服務質素都幾好~!

是晚我吃了set Dinner:煎斑扒配意大利汁
斑塊唔係急凍o個種,係新鮮o既,而且厚度適中
意大利汁係鮮蕃茄同彩椒粒調配的
仲有薯蓉伴碟,好有牛油香味!

幾十人book 仲可以包場tim~~~
$90 (Dinner)
  • cheese cake
  • 煲仔飯