2021-12-12 77 views
我嘅生日飯 係萬聖節當日趕到🎃 一次慶祝𝟸個我愛嘅節日 狠好💕-呢間ᴄᴀғᴇ係好朋友ʙᴏᴏᴋᴍᴀʀᴋ咗好耐 ,話想同我、同佢老豆食😂 ᴄᴀғᴇ簡約,好適合嚟打卡,飲啡☕️ 食物水準亦唔錯,賣相有靚✨有可愛🐷🐽🎈棉花糖焗法式西多士 $𝟾𝟾 ғʀᴇɴᴄʜ ᴛᴏᴀsᴛ ᴡɪᴛʜ ᴍᴀʀsʜᴍᴀʟʟᴏᴡ (ᴀɴᴅ ᴍᴀᴘʟᴇ sʏʀᴜᴘ, ʜᴏɴᴇʏᴄᴏᴍʙ) 🎈蟹肉他他配松葉蟹味噌甲羅燒 $𝟷𝟻𝟾 ᴄʀᴀʙ ᴛᴀʀᴛᴀʀᴇ ᴡɪᴛʜ ᴄʀᴀʙ ᴍɪsᴏ 🎈𝟽𝟻%單品黑朱古力 $𝟺𝟻 ᴅᴀʀᴋ ᴄʜᴏᴄᴏʟᴀᴛᴇ🎈三文魚牛油果水波蛋 $𝟼𝟾 sᴍᴏᴋᴇᴅ sᴀʟᴍᴏɴ, ᴀᴠᴏᴄᴀᴅᴏ ᴀɴᴅ ᴘᴏᴀᴄʜᴇᴅ ᴇɢɢ 好好食,三文魚咸香,牛油果新鮮ᴄʀᴇᴀᴍʏ,水波蛋輕輕一吉就爆,蛋液流感奔放〰️ 正❣️
我嘅生日飯
係萬聖節當日趕到🎃