隔左一年,再次黎到荃灣廣場嘅girl boss!我對少女系粉色的確無咩抵抗力!係吸引嘅牆身、裝潢同餐具全部以粉紅、白色為主色Miss 70s cider $58蘋果、檸檬味道為主,但玉桂味真係有點濃。飲品外型都非常精美。最重要係cocktail 飲品都有提供。黎呢度就會叫Bossy Royal Set $338/2超岩女生打卡三層架下午茶!碟碟都由自己選擇。首先有兩個沙律三文魚柚子檸檬玻璃杯沙律先將沙律菜拌勻柚子檸檬汁先好食,仲有橙肉、三文魚係底部。蟹肉牛油果青蘋果沙律 蟹肉同牛油果感覺好creamy!主角黎喇! 真係好吸引頂層就係shake shake 雙重薯條(薯條、蕃薯條)蕃薯條就炸得乾左d!剩係味粉都有10款!我就選左海苔味。黎到呢到點可以唔食龍蝦包呢?Boss龍蝦包烘到脆邊,啖啖龍蝦肉加埋蒜蓉醬超正~玉子燒 (黑松露芝士)可選龍蝦肉黑松露味好香,但芝士就唔突出嘅。Boss 海鮮拼盤 (扇貝、蝦、魷魚、蜆)呢個反而幾驚喜,$388包左甘多樣!仲有個海鮮拼盤可供選擇,仲想點。魷魚不錯,保持到應有嘅彈性。扇貝同蜆肉係比較細粒,但味道不俗。Lady 煙肉磨菇忌廉意大利粉配62度溫泉蛋
隔左一年,再次黎到荃灣廣場嘅girl boss!
我對少女系粉色的確無咩抵抗力!係吸引嘅

牆身、裝潢同餐具全部以粉紅、白色為主色

Miss 70s cider

黎呢度就會叫Bossy Royal Set
$338/2

超岩女生打卡三層架下午茶!碟碟都由自己選擇。

首先有兩個沙律
三文魚柚子檸檬玻璃杯沙律

先將沙律菜拌勻柚子檸檬汁先好食,仲有橙肉、三文魚係底部。

蟹肉牛油果青蘋果沙律
蟹肉同牛油果感覺好creamy!

主角黎喇! 真係好吸引

頂層就係shake shake 雙重薯條
(薯條、蕃薯條)蕃薯條就炸得乾左d!
剩係味粉都有10款!我就選左海苔味。

黎到呢到點可以唔食龍蝦包呢?
Boss龍蝦包烘到脆邊,啖啖龍蝦肉加埋蒜蓉醬超正~

玉子燒 (黑松露芝士)可選龍蝦肉
黑松露味好香,但芝士就唔突出嘅。

Boss 海鮮拼盤 (扇貝、蝦、魷魚、蜆)

Lady 煙肉磨菇忌廉意大利粉配62度溫泉蛋

連意粉都係粉紅色ga, 粉紅色係無加食素,紅菜頭食材製成,波浪型嘅煙肉脆卜卜,調味非常creamy!
2019-01-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$250 (Dinner)
  • lady煙肉蘑菇忌廉意大利粉配62度溫泉蛋
  • Bossy Royal Set