2020-06-07
一行四人為姪女慶祝生日星期六去食lunch。我一向都喜歡Cova餐廳嘅情調,員工有禮招呼一向細心👍😃我今次叫 咗慢煮和牛醬配寬蛋意粉及 海蜆辣椒扁意粉配白酒番茜汁 (唔食辣可以轉唔辣扁意粉)。我哋食Antipasti+ main course + Coffee/tea/Chocolate 🥳首先梗係比一籃子餅乾條同埋麵包你哋食 - 係熱嘅😋 (可在添)自助Anitpasti (以前有個沙律吧而家因疫症所以廚師會喺廚房做好一碟出嚟),如果想再添,可以問佢佢會再俾你的🤩 - 新鮮好食然後主菜嚟啦,份量夠,好味道和牛慢煮寬扁意粉和牛,唔係太多醬汁,但唔錯,寬扁意粉夠薄吸收晒醬汁好好味👏海蜆辣椒意粉,蜆肉味鮮,意粉小小辣好開胃😉之後再叫2件cake, Mango Dome and Oat Cheese 🧀 跟住四杯咖啡作完結....好😃
海蜆辣椒意粉,蜆肉味鮮,意粉小小辣好開胃😉
跟住四杯咖啡作完結....好😃