呢間二世祖真係聽左好耐🥹🥹但成日都覺得唔太就腳所以一直冇試~地理位置黎講真係近旺角站多啲,朗豪坊一直路行去大概十五分鐘到就可以了😹平日晚和閨密去食,係意想不到地咁多人,竟然full哂,真係有返咁上下水準喔😳-🎈二世祖雞翼配芥末洋蔥醬 $78雞翼煎到金黃色配埋芥末洋蔥醬,好惹味!-🎈二世祖特濃卡邦尼扁意粉 $108真係好濃稠好creamy,食落又唔會太膩🥳最鍾意係佢面頭焦香左既煙肉🥓扁意粉軟硬度適中,好掛汁🥰-🎈自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫 $148老實講鹹甜配搭真係我既最愛💕窩夫好重蛋香味,而炸雞炸到好香脆嫩滑😚印象中係有兩件窩夫兩件炸雞,面頭灑滿花生碎🥜再加埋一隻太陽蛋🍳原本已經有芥末洋蔥醬,仲可以隨自己喜好加少許蜜糖,鹹甜交集,真係好好味有驚喜!😍但食哂成份真係會有啲滯既感覺😂-🎈二世祖特濃朱古力🍫 $48朱古力濃郁得黎亦好順滑,略嫌有啲太甜,建議兩個人share會比較好🥹-🎈特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48香濃得黎不太苦澀,應該係因為白朱古力所以中和了~反而幾欣賞呢個,相比朱古力黎講甜度唔算太高🤩-🔸Easy Joe 📍大角咀福全街18號地舖
🎈二世祖雞翼配芥末洋蔥醬 $78
二世祖雞翼配芥末洋蔥醬

雞翼煎到金黃色配埋芥末洋蔥醬,好惹味!
🎈二世祖特濃卡邦尼扁意粉 $108

🎈特濃宇治抹茶白朱古力奶 $48
🔸Easy Joe
📍大角咀福全街18號地舖
2023-03-30
$237 (Dinner)
二世祖雞翼配芥末洋蔥醬
自家製芥末洋蔥醬炸雞窩夫