2013-06-24 11 views
      今日獲邀來試食,仲可以帶多1個,都好開心,多謝哂店方的邀請見到它咁大手筆請咁多人來試食,可能都想收集更多意見,改善質素,呢點係好值得欣賞咁我都講下我既感受啦,坐位不太舒適,只有我坐個張係成張車椅咁舒服,其他人的位不太好坐,服務態度好好他們安排了2個前菜,2個主菜和甜品前菜是魚,加上酒和蕃茄乾. 魚煮到全熟,肉質比較實,魚味十足,但個人認為可以將魚煮成半熟. 全碟菜式味道清淡,主要味道來要蕃茄乾的咸酸味. 我認為這款前菜不算出色第2樣係魷魚,口感彈牙令人驚喜,味道也比較清,個人認為可以更多seasoning.主菜就是白酒藍青口,心想這款菜一定好食,因為無一個地方整得不好食哈哈吃下去白酒味濃,加上少少香草和洋蔥味,藍青口索哂汁,肉夠飽滿,十分惹味,再拎麵包索下汁,一絕!另一樣係Carbonara,意粉煮得AL DENTE,意粉上面鋪滿羊芝士,味道夠哂重,但沒有蛋味.這一款Carbonara也是十分穩陣既菜式以CAFFE名義來說水準都幾好叫了凍朱古力,面頭拉花好靚,飲落朱古力味不算重,但十分順滑,也不太甜,調味很好甜品就不值一提了,酒味過重,也不夠凍,不太O岩我口味我的建議係:全
carbonara

白酒藍青口

凍朱古力

今日獲邀來試食,仲可以帶多1個,都好開心,多謝哂店方的邀請

他們安排了2個前菜,2個主菜和甜品

以CAFFE名義來說水準都幾好

甜品就不值一提了,酒味過重,也不夠凍,不太O岩我口味

我的建議係:
全店換上較舒適的座位,因為CAFFE應該係一個好舒服的地方

食物款式不用太就香港人

前菜那款魚咁樣煮不會有人欣賞