2019-11-24
📍水街高質漢堡黃店 -- C+ Burger相信HKU嘅朋友仔應該都聽過呢間小店😍今日小編終於去試咗啦!😄唔講咁多即刻介紹下先💕------⭐黑松露芝士漢堡($46)包包份量十足!💕漢堡包微微烘過 食落鬆軟牛肉好厚好邪惡!入面仲夾咗生菜 蕃茄,芝士,洋蔥口感豐富😄牛肉上面嘅黑松露好香😍😍如果牛肉再juicy啲會更好!------⭐歐陸漢堡($59)呢個可以話係大集燴漢堡😂除咗有齊上面個包嘅材料 仲加埋太陽蛋同燒煙肉!😍我地就將塊牛肉轉咗做雞肉 食落juicy過牛肉 好幾驚喜!燒煙肉脆脆地 咸香十足👍整個包嘅口感豐富💕-------總括黎講漢堡嘅質素唔錯 值得一試😝要留意嘅係鋪頭只有4-5個堂食嘅座位 而且係室外 建議天氣涼小小去!😂店鋪內有提供膠手套 可以放心用手拎住包包大啖大啖食 唔洗怕食到變污糟貓哈哈!😆--------評分(10分滿分)賣相:8味道:8性價比:8回頭率:7--------店鋪資料名稱:C+ Burger地址:西環西營盤水街10C地下6號鋪前往方法:香港大學站B1出口
📍水街高質漢堡黃店 -- C+ Burger
------
⭐黑松露芝士漢堡($46)
------
⭐歐陸漢堡($59)
-------
--------
評分(10分滿分)
賣相:8
味道:8