2019-08-04 76 views
一直未試過依間舖,今日掃街見到,抱住試新野心態即管試下。其實都好多款食物選擇!不過餐牌就略嫌集亂,真係要停低花少少時間先會睇到有咩吸引。見到佢餃子張相個樣好靚仔咁,今日一於試下。有韭菜豬肉餃同粟米豬肉餃兩款,$24 6隻 $30 8隻 可以雙拼。本身打算雙拼試曬,但店員話韭菜要等十分鐘以上,我地就無叫,就咁要左粟米餃。但其實就咁叫粟米餃都要等!可能佢即炸~ 等左7-8分鐘,終於有得食!啲餡幾多隻隻都好飽滿下。咬多亦都好足料,有蘿蔔、粟米、豬肉等等,可惜有我唔太鐘意既芹菜🙈整體黎講餃子係幾好食既,新鮮熱辣,皮薄多餡。但個人就覺得粟米略嫌有啲少,唔太突出到粟米既香甜,反而蘿蔔就好多。如果再有其他醬料可以點下,肯定更加好食更受歡迎啊!
一直未試過依間舖,今日掃街見到,抱住試新野心態即管試下。

如果再有其他醬料可以點下,肯定更加好食更受歡迎啊!