2020-01-20
一向都有幫襯佢,油渣麵同狗仔粉不俗,每次都會叫食食下發現碗粉內藏毛髮!同職員講(事後先知佢係負責人),佢竟然粒聲唔出就咁倒左佢就算!見佢完全唔處理,好聲好氣同佢追究,佢竟然破口大罵講哂粗口,反話我「點知係咪你條毛!」老實講,有時製造食物唔小心跌左條毛其實有機會,但估唔到做生意嘅會唔處理,仲要反咬個客屈佢!我回佢:如果懷疑可能係個客嘅,其實都可以第一時間平心靜氣講,而唔係粒聲唔出倒左佢,sorry又冇句!仲要喪鬧狂講粗口!而且又唔係第一次幫襯,會唔會屈佢呀!佢同另人年紀大啲嘅女人講左一連串難聽嘅說話,例如「唔好意思囉!」;話我係乞衣;又話碗野冇影相野又倒左,有本事就告我囉!一上openrice睇,原來佢唔係第一次黑面鬧客!咁橫不講理嘅食店都係第一次遇到幾好食都假(況且又未去到話非常好食),枉叫自己品記,一啲品都冇!千錯萬錯,一定唔係佢自己錯絕對唔會再幫襯! 建議想食嘅人要三思油渣麵同狗仔粉不俗有傳統風味但份量偏少(份量比較合適食量少的人)菜圃很辣(好辣的人應該很喜歡)
而且又唔係第一次幫襯,會唔會屈佢呀!
一上openrice睇,原來佢唔係第一次黑面鬧客!
咁橫不講理嘅食店都係第一次遇到
千錯萬錯,一定唔係佢自己錯
絕對唔會再幫襯! 建議想食嘅人要三思
油渣麵同狗仔粉不俗
有傳統風味
但份量偏少(份量比較合適食量少的人)
菜圃很辣(好辣的人應該很喜歡)