2020-01-12
自從鳳城陸陸續續關閉分店後,幾日前見到愉景新城開咗,今日原本懷住滿心歡喜心情去試,換來嘅係超級失望既心情😕評分(5⭐️為滿分)服務:⭐️食物:⭐️⭐️價錢:⭐️服務:- 職員不論高級低級,講說話都有夾雜粗口(不是對住客人,係一邊執野,一邊講)- 一坐低無人開茶,5分鐘後叫人開茶,呀姐就話:「未開比你咩?飲咩?」當你正想講飲咩,佢話:「其實得一種玄米茶」,頂你,咁駛乜要我叫開茶,你自己唔識攞過嚟?- 食到成檯野都無人嚟執走一個碟- 眼見其他食客都有各種不同投訴食物/價錢;- 腸粉,係叮熱既 ,$36一碟- 豬豬包,最正常,$46三個- 灌湯餃,原本最得我心既食物,從未試過難食到一個點,灌湯餃入面乾憎憎、無味、蟹肉有腥味,$32一隻- 糯米雞,3吋x 3吋,糯米未熟、無味,$39一隻- 五款蒸蘢,普普通通,燒賣既肥瘦肉比例7:3,我真係唔識食,$78一籠總括:永遠無下次 👋🏻👋🏻👋🏻後話:頂佢,2個人食5樣野,$281!叫埋單,呀叔口螺螺話:自己出去埋出到去,經理問,食物ok嘛?我笑笑口答:唔ok、服務、價錢、食物,全部都唔得,拜拜👋🏻
評分(5⭐️為滿分)
服務:⭐️
- 豬豬包,最正常,$46三個
- 糯米雞,3吋x 3吋,糯米未熟、無味,$39一隻
總括:永遠無下次 👋🏻👋🏻👋🏻
後話:
頂佢,2個人食5樣野,$281!
叫埋單,呀叔口螺螺話:自己出去埋
出到去,經理問,食物ok嘛?
我笑笑口答:唔ok、服務、價錢、食物,全部都唔得,拜拜👋🏻