2020-02-10 603 views
由細食到大, 愈食愈難食都算. 每隔幾個月都會想比次機會佢. 對上兩三次都問老闆娘點解d牛腩咁瘦咁un. 佢都話d貨差左, 有機會都想入番d靚貨. 我表示體諒今日新年佢地開番, 入去整個坑腩河, 叫佢唔好比咁瘦我, 上幾次都好瘦好乾. 個阿叔居然再問我要肥定瘦, 我話半肥瘦, 佢話「咁你要講清楚嘛」我黎幫襯果陣你都未嚮度做啦, 未訓醒就訓醒先幫人落單講番碗河. 個湯正常水準. D所謂半肥瘦坑腩...垃圾, 真心垃圾. 點解可以咁垃圾? 我今次真係無說話好講, 因為佢真係明顯地比左d坑腩我. 但點解d肉可以乾過牛肉乾. 坑位明顯, 連住果層衣都正常, 但一去到舊肉就清一色厚切牛肉乾. 極度垃圾果一刻我決定同呢間由細食到大既粉麵店永別. 我加左好多好多羹辣椒油連埋d渣, 將個湯一飲而盡. 同佢黎左個goobyekiss不再見, 永久blacklist

我黎幫襯果陣你都未嚮度做啦, 未訓醒就訓醒先幫人落單

不再見, 永久blacklist
半肥瘦坑腩河
2020-02-03