2023-08-25 207 views
永久黑名單,絕對無下次支持餐廳廚師另起爐灶如果優質廚師在這餐廳浪費了絕對不會推薦的餐廳🙂以飛機作主題的餐廳餐廳內有幾個飛機窗口作賣點環境唔算差 食物質素唔差炸雞沙律份量多,味道夠三文魚長通粉掛到汁 雞翼 夠滑香口牛扒出色 真的三成就三成熟飲品奇異果沙冰 甜度適中紫薯鮮奶 朋友點的甜品草莓鬆餅 不過不失美人魚雪糕麵包 好吃整體美食質素出色,尤其牛扒朋友大讚很小餐廳真的能做煎到恰好三成熟但係絕對唔會有下次岩岩開果陣已經想試,但剩係訂枱訂到炆,經歷左5日打電話send信息無人覆。最後訂間餐廳用左6日時間都訂唔到,果陣已經係心目中既黑名單今次係朋友訂枱,我唔知佢經歷左d乜野剩係知又係溝通失敗😂😂用餐時感覺係無問題,只係到最後我地叫左一個甜品,然後佢黎左兩個甜品,然後不停話我地係要兩個甜品最後因為我地唔想再煩所以照食(唔係態度問題佢地態度好好,只係完全溝通唔到😂)真心食物質素唔差但呢個價錢係咁九唔搭八既服務係絕對唔會再食永久黑名單
永久黑名單,絕對無下次
支持餐廳廚師另起爐灶
如果優質廚師在這餐廳浪費了

絕對不會推薦的餐廳🙂
以飛機作主題的餐廳
餐廳內有幾個飛機窗口作賣點
環境唔算差
食物質素唔差
炸雞沙律份量多,味道夠
三文魚長通粉掛到汁
紫薯鮮奶 朋友點的
甜品
草莓鬆餅 不過不失
美人魚雪糕麵包 好吃

整體美食質素出色,尤其牛扒
朋友大讚很小餐廳真的能做煎到恰好三成熟
但係絕對唔會有下次

今次係朋友訂枱,我唔知佢經歷左d乜野
剩係知又係溝通失敗😂😂
用餐時感覺係無問題,只係到最後
最後因為我地唔想再煩所以照食

(唔係態度問題佢地態度好好,只係完全溝通唔到😂)

真心食物質素唔差
但呢個價錢係咁九唔搭八既服務