2023-07-03 34 views
下午茶時間有少少肚餓,食呢間burger one 就最適合,有各式漢堡,還有飲品。餐廳以簡單型格為主調,型格得黎又比人乾淨既感覺。****脆炸魚柳漢堡****印象最深刻既就系呢個漢堡,價錢好實惠,魚肉口感彈牙還多少一陣酥炸帶來的口感!****大啡菇素漢堡****醬汁提升味覺層次!聰明地將大啡菇代替肉,混入芝士、洋蔥之中,味道好好! ****黑松露芝士薯條***都好出色,入口黑松露好出,薯條牙新鮮,而且整得好入味。****檸檬胡椒雞翼**** 在熱騰騰的雞翅上淋上檸檬胡椒汁的瞬間,一種難以言表的美妙香氣,隨著熱氣漫延到夜店的其他角落。酸酸甜甜,而且食落仲好開胃!食物:🍎🍎🍎🍎🍎環境:🍎🍎🍎🍎🍎價錢:🍎🍎🍎🍎🍎總評:🍎🍎🍎🍎🍎

食物:🍎🍎🍎🍎🍎
環境:🍎🍎🍎🍎🍎