係銅鑼灣出入,幾乎都會經過呢間江仔記。而每次經過都見人流頗多,今次朋友話想拜訪下,簡單來一餐。見介紹,魚蛋粉麵屬江仔記招牌菜,於是我點了:四寶河 餸料包括出名的魚蛋,魚片,魚皮餃、墨魚丸,豬肉丸。河粉都幾幼滑爽口,幾出色。個人喜愛魚蛋,好Q彈魚味香,墨魚丸好彈牙,青蔥魚湯亦清香。算係有誠意,簡單平凡中能嚐到滿足感。蠔油芥蘭,亦新鮮爽脆,油綠夠嫩。Re姐推介指數:3.5/5

見介紹,魚蛋粉麵屬江仔記招牌菜,於是我點了:四寶河

蠔油芥蘭,亦新鮮爽脆,油綠夠嫩。
四寶河 :chopstick::yummy: 餸料包括出名的魚蛋,魚片,魚皮餃、墨魚丸,豬肉丸。河粉都幾幼滑爽口,幾出色。 個人喜愛魚蛋,好Q彈魚味香,墨魚丸好彈牙,青蔥魚湯亦清香。算係有誠意,簡單平凡中能嚐到滿足感。
Re姐推介指數:3.5/5

$40 (Dinner)
  • 四寶河