2017-06-01 88 views
九龍灣除咗mega box 之外 查實仲有多地方有野食 終於唔洗去親都mega box 今次去咗金銀花商業大廈 有間高級邊爐店 所以決定試一試佢店面好乾淨好高級 天花好高 坐得好舒服😂原來依間仲有小菜食 但我地一心邊爐 咁就無謂轉啦 決定好 店員就過黎俾勁多醬料我地揀 放得好齊整 好舒心湯底都有好多得揀 我地要咗皮蛋莞茜湯 查實佢仲有麻辣湯咁 不過費事麻煩 所以一個湯底算 埋單至知 宜家湯底有折 所以好高興😂水餃有好大隻蝦喺入面 超爽口😂 皮又薄 食多幾隻都唔怕飽手切肥牛牛肉肥瘦適中 食感唔錯 三百幾有一大盤 都算係咁啦 蝦丸拼墨魚丸超推介!!! 好好食 佢自己打 打得超實 所以食落口 勁彈牙 超好食!💖💖 2種都幾鮮味 超有口感千層腐皮一黎到已經覺得好香豆味 店員再教我地要煮耐啲 話咁樣入味啲 果不其然 不得了 索哂個湯既味 好正酸梅湯成樽都係68蚊 好扺飲 又解渴 👍🏼

店面好乾淨好高級 天花好高 坐得好舒服😂

原來依間仲有小菜食 但我地一心邊爐 咁就無謂轉啦