2022-10-27 501 views
有晚突然好想食串燒,於是搵到呢間餐廳。去到餐廳門口,已經見到個裝修幾靚幾有feel😚行江戶時代既復古風格,坐係道做食野,感覺自己去左古代既日本走左一轉~🥰✎ 自家製雞肉丸配黃金蛋入面有脆粒,幾爽脆,撈蛋汁食,少鹹得黎帶淡淡蛋香!☺️✎ 厚燒牛舌表皮燒到脆脆地,入面我預期都會幾爽口,但反而有啲腍😣✎ 大和雞雞腎醬汁鹹鹹地,幾香雞腎味,咬落勁爽脆,超鍾意呢碟💗✎ 大和雞雞腿肉軟腍,肉質嫩嫩地,肉味濃,冇咁多醬汁,相比其他食物,味道過於清淡🫠✎ 德島沙甸魚苗野澤菜飯糰 個飯糰都幾熱,用既唔係一般米飯,食落幾軟腍,有彈性,味道鹹鹹地,淡淡沙甸魚味,幾好味😋入面仲加左啲白菜同芝麻調味,增加口感層次🤤✎ 汁燒鰻魚肝好多燒汁淋係面,食落口粉粉地腍腍地,呢碟味道都唔錯!😆沾埋芥末一齊食,味道冇沖突,惹味得黎多左份刺激感😍

✎ 自家製雞肉丸配黃金蛋
入面有脆粒,幾爽脆,撈蛋汁食,少鹹得黎帶淡淡蛋香!☺️

✎ 厚燒牛舌
表皮燒到脆脆地,入面我預期都會幾爽口,但反而有啲腍😣

✎ 大和雞雞腎
醬汁鹹鹹地,幾香雞腎味,咬落勁爽脆,超鍾意呢碟💗

✎ 大和雞雞腿肉

德島沙甸魚苗野澤菜飯糰
汁燒鰻魚肝

2022-10-25
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$181.5 (Dinner)
自家製雞肉丸配黃金蛋
德島沙甸魚苗野澤菜飯糰