2021-05-12
好耐冇食自助餐喇!難得可以一家人👨👩👧👧約埋朋友仔一齊食飯,當然要食好啲啦! 雷囡s 最愛食甜品,老公就最鐘意燒烤,我就鐘意食海鮮! 所以我地揀左 #麗豪酒店池畔燒烤自助餐! 今次呢個自助晚餐真係非常豐富。大廚即席主理嘅池畔香烤美食。必食推介 #鵝肝多士 、 芝士生蠔,、美國斧頭扒配紅酒汁、牛肋骨。多士脆卜卜,配上香煎鵝肝,豐富口感,滿口油香。阿女都話超yummy 😋冷盤主打龍蝦海鮮🦞有鱈場蟹腳、大蝦、加拿大海螺等,小龍蝦,款款鮮甜好味。我平時食自助餐好少食熱葷,但今次熱葷好吸引。 惹味馬來沙嗲、咖哩牛腩、燴牛膝軟焾多汁,我食左2件呀😂 主角當然係甜品啦! 甜品真係多到數唔晒。樣樣賣相精緻,好好味😋 朱古力mousse軟滑香濃仲唔算甜,好味道! 仲有多款雜莓朱古力甜品,雜莓軟心朱古力蛋糕、士多啤梨藍莓芝士蛋糕、3.6 牛乳朱古力布甸、爆球果凍.. 數唔晒。未食夠一半已經好飽🤣🤣仲有好多味道嘅雪糕🍦 🍣壽司、🍤刺身、🧀芝士,🥗沙律..樣樣都有齊🥰 仲有大量韓國飲品、即磨咖啡、茶,熱飲。好多選擇呀!
雷囡s 最愛食甜品,老公就最鐘意燒烤,我就鐘意食海鮮!
所以我地揀左 #麗豪酒店池畔燒烤自助餐!
今次呢個自助晚餐真係非常豐富。
大廚即席主理嘅池畔香烤美食。
主角當然係甜品啦! 甜品真係多到數唔晒。
樣樣賣相精緻,好好味😋
朱古力mousse軟滑香濃仲唔算甜,好味道!
仲有好多味道嘅雪糕🍦
🍣壽司、🍤刺身、🧀芝士,🥗沙律..樣樣都有齊🥰
仲有大量韓國飲品、即磨咖啡、茶,熱飲。好多選擇呀!