2007-11-06
個次同媽子行街行到好累跟住找地方食晚飯。當初想去EXP,但又想到兩個人無可能食晒一個PIZZA,正當煩惱之際諗起呢間野,咁就走左入去!一早巳知係越南菜但又無想過佢mix up西式既煮法咁勁,搞到似越南又唔係西式更無可能!我媽子仲問呢間究竟係乜黎!但環境同埋待應既服務都幾好!而於食物.......唉!我點了一個冷盤、一個noodle同埋一碟雞!真係奇景!冷盤要自己包d菜黎食,但用黎包個塊野好似紙咁薄?!我同媽子搞左好耐先確定塊野係食得;但一包落去巳斷開兩邊,咁又點包呢.....真係好騎呢!個noddle都okie既但同我係旺角食個30蚊既粉無分別!如果咁比較我覺得呢度勁貴,因為無驚喜個粉!而個雞...其實都okie但送到黎巳涼左---曖雞!咁仲邊有口感!我覺得佢地算係失敗因為裝潢咁好,但食物係奇差!難怪真係有人寧願掃街,起碼有口碑先!