(Non-member)
2009-09-01
我地9個人, 比左間房我地, 有電視機, 只有呢樣可以講下, 主角食物真係把鬼. 魚生冇樣得, 最普通的三文魚, 一d味都冇, 係乜野味都冇, 百x d都好食過佢十倍, 劍魚腩冇味, 北寄貝冇味, 手卷得個大舊飯, 包你食飽, 係個清酒煮蜆食得下, 所以好矜貴, 每次只黎一兜幾隻, 仲要叫左好耐先黎一兜, 話之你take十兜又好90人又好都係一兜, 配給咩食得咁辛苦. 個肥牛鍋仲勁, 真係肥到冇朋友, 為免浪費, 我地係要加工過, 將d肥膏搣緊d先食得, 一斤搣埋得2兩. 200蚊一個人雖然唔係好貴, 但都要比返d良心野人食丫, 唔改善真係幫你唔到.
2009-08-28
$200 (Dinner)
  • 罐裝汽水