2010-02-20
十點幾見呢間野無人, 唔使等位,加上又係王祖藍開, 所以入0黎試下。揀左三心兩意(豆腐芝士布甸、芒果班戟、唔記得咩朱古力慕絲)加一個凍豆腐花。三心兩意到時, 首先試個最淡味, 即豆腐芝士布甸, 食落只係食到酸縮味,毫無芝士可言, 被昆!!再試朱古力慕絲, 同豆腐一樣, 都係只係食到酸縮味,一d朱古力都無,最後既芒果班戟, 只可以話不過不失...$35當跌左豆腐花方面,第一啖食落去, 無味既,諗住佢係唔記得落糖,於是問佢拎黃糖,加左之後勉強可以食,豆腐花一d都唔滑,最慘係食剩三分之一時, 先發現佢d糖漿係放左係底!!!問題係有咩人食豆腐花係會攪爛晒成碗先食!!!而呢碗豆腐花要成$15!!!真係想問值唔值!!!!可能我地揀晒呢間鋪頭最唔好食, 最地雷0個d甜品!如果要食, 下次千祈唔好揀呢幾樣!!
可能我地揀晒呢間鋪頭最唔好食, 最地雷0個d甜品!
如果要食, 下次千祈唔好揀呢幾樣!!
2010-02-14
$25 (Last Night Supper)
Celebration
Valentine's Day