2019-09-06 744 views
今日Friday 諗住開心下 試間新開火鍋店 1845拎位 果位姐姐話要等一段時間 幾耐答你唔到。咁好啦 到等左45左右 問佢仲有幾耐到呢已經45分鐘 果位姐姐話:小姐你前面果啲起碼等左一個鐘架。 當時好唔順氣 心諗 頂你呀 拎位果時唔講 到我等你45分鐘 你先講最少等成個鐘。 最後 正正我等左1個鐘就入座。 我叫左$198 嚴選肥牛果set. 第一轉 幾好 唔錯。第二轉已經韌 咁我同個疑似店長講 唔該要番第一轉果款牛肉。佢答 牛有唔同部位 會唔同質素。 鬼唔知你媽係女人咩。 我叫果set嚴選 你地冇比番啲質素好既部位人客 仲咁講野 都算。 當然之後黎既 一碟比一碟更少脂肪既牛肉。 就過左90分鐘。 完