呢間茶廳開左到宜家去過好多次,早期水準不錯,所以經常會去,因為青衣城的選擇真係好少,到2018年後期開始差,服務由始至終都係差,門口位阿姐完全成日黑面,無招呼都算因為佢地既食物還算幾好食,後來每次都有出人意料之外既事情發生,記得有次蝦仁炒蛋,蛋係炒得幾好食好滑,但入面的蝦仁是冰冰地的,我唔知佢係邊度攞出來,埋單後我有提下佢地叫廚師要注意一下,反正食開總會俾多次機會佢上星期來食個涼瓜肉碎炒蛋,成碟都係蛋,涼瓜少過十片肉碎唔知有無十粒,咁樣個lunch收人$58 ?今日lunch time想俾多次機會俾佢,來叫左個炒飯,首先個時間剛好無乜客,但我等左十幾分鐘都未上,心想佢應該即炒所以耐D,點知一來到食個下非常有驚無喜,因為個炒飯係凍既,成間野得幾個客等咁耐先來個炒飯仲要係凍既,個刻我知我唔會再來,已經俾夠機會佢了