2019-05-13 196 views
我從來都冇寫過食評 呢間野係我生平第一次要為佢破戒!食母親節飯 母親大人話打邊爐太heavy 所以最後轉左食小菜 點知就出事喇!一來到佢就比左2小碟花生🥜 承為$30 我地唔想食花生 叫佢cancel 佢話冇得cancel 話係公司規定 叫特價小菜就一定要叫埋個花生 我從來都未見過一間酒樓逼人食個花生 問多幾句佢好唔憤氣咁講「唉 算喇算喇」然後拎走碟花生 態度好晦氣 其實碟花生錢係唔係你袋落袋?點解要逼個客食?一共叫左5碟餸 嗌左2條魚 但黎得一條 叧一條漏單 其他餸來齊哂 但啲飯仲未有 追下佢就話飯未得(咩叫仲未得?就咁裝啲飯好難?唔通仲未煲好?) 結果等左又等 等左30分鐘先有 啲餸我地都食得7788 我地嗌左個家鄉煎釀豆腐 諗住等埋飯先食 點知我一食 d豬肉生既!(見圖)唔會係因為我唔食花生所以加料比我??我即刻嘔返哂出來 同個經理講佢咩反應都冇 只係默默地幫我收走碟野 驚佢再加料於是我同佢講叫佢取消返 好彩我地漏單果條魚摧了又摧 等左40分鐘終於都來 否則我地就係度淨食白飯啲野食講真唔太好食 唯一叫入得口既係粉絲 零服務 啲菜上得好慢 樓面人手少 幾乎都係一腳踢咁 太忙態度就梗
我從來都冇寫過食評 呢間野係我生平第一次要為佢破戒!

啲野食講真唔太好食 唯一叫入得口既係粉絲 零服務 啲菜上得好慢 樓面人手少 幾乎都係一腳踢咁 太忙態度就梗係麻麻地 唔怕浪費金錢 又想挑戰EQ可到華苑一試😀
Waiting Time
60 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner