旺角小食呢期hit hit應該係呢間吧🙆🏻‍開設了一間薯條專賣店一薯,新開冇一個月,主打荷蘭小食,意大利薯條🍟但無奈地28cm長既日本🇯🇵薯條太吸晴...被蓋過風頭了😂🔹日本薯條配綠魔醬 $28日本薯條🍟大概25-28cм長,口感整其腍身,薯條味簡直係零😨如果你鍾意食薯條既話會失望到喊出黎😢!!!反而醬汁方面會有驚喜👍🏻綠魔醬係(日本沙律醬加青芥辣醬)...都幾開胃,但我覺得吸算鬼醬好食d,係(番茄醬加是拉差醬)!!🔹意大利薯條配一薯醬 $32反而呢個意大利🇮🇹薯條就真係薯味十足啦,口感仲好好,外脆內軟軟,凍左食又唔差架仲保持到脆口又唔油🙆🏻‍兩款薯仔太大對比了,配上一薯醬,呢個組合老闆都推介👍🏻番茄醬加荷蘭沙律醬再加洋蔥粒,估唔到咁мaтcн♥️意大利薯條好推介呀!呢度薯條醬料款式多又有特色值得一試的。(((笑臉)))

🔹日本薯條配綠魔醬 $28
日本薯條配綠魔醬

🔹意大利薯條配一薯醬 $32
意大利薯條配一薯醬

意大利薯條好推介呀!呢度薯條醬料款式多又有特色值得一試的。

(((笑臉)))
日本薯條配綠魔醬