2016-05-05
假期出尖沙咀行街街,當然要醫肚仔先啦本來想去食Duck Duck,後來又想去Jamie仔到食,最後見到呢間,應該是意大利菜看看餐牌,原來最主要食brunch,最平2xx,有個main course。入去走了一轉,食物雖然不及Buffet 這麼多款,但係Prime Location加brunch,算是底食!但係始終是第一次光顧,所以都係叫a la carte可能是午餐,沒有什麼合我胃口的選擇,想叫意大利粉,又只有4款,不過感覺佢都有D心思,有比Vegetarian 點的菜,重會分有蛋,及沒有蛋的菜式,比個Like你最後只係點咗一個Pizza,忘記咗個名,好似叫Fume,有火腿,Mazzarella Cheese。但唔重要,因為口味因人而異,最重要係個Pizza餅底,唔硬又唔韌,剛剛好揾日去試吓個bruch
但係始終是第一次光顧,所以都係叫a la carte
揾日去試吓個bruch