2018-05-09 485 views
今天去左又一城lunch, 見到好耐無飲過茶木, 所以去左買, 行到過去第一印像已經覺得d staff好hea, 可能無人排隊, 所以收銀果個係到發夢中, 叫左幾聲終於可以幫佢傱沉睡中醒來, 叫左杯熱歐雷。等左一陣, 就過去拎, 一望之下真係長知識, 個staff居然一面講電話一面比杯野我, 但明明是外帶, 為什麼吸管 ,握位紙皮乜都無, 想燙死個客咩, 問佢拎, 就繼續講電話, 求其比支吸管我, 大佬丫, 杯熱飲, 你比支膠吸管我?會溶架, 算,自己拎, 凖備離開之際, 突然發現杯野唔啱, 所以又行返轉頭, 依下要讚, 佢肯換, 又等左陣, 拎左杯野, 可恨今次鬆㭜了, 無check, 點估到再沖過都係錯先得真係好失望
真係好失望