2021-11-02
⭐️飯丸屋⭐️📍:荔枝角D2 Place 第二期1樓K18號舖⏰:11:00pm-9:00pm☎️:46398830⭕️:現金、八達通-超值套餐- 💰58(炸蝦天婦羅+黑芝麻豆漿+日式炸雞)🌜今次揀咗人氣排行既炸蝦天婦羅🍤係現炸 炸蝦都好大隻 外皮金黃酥脆 超級香 蝦肉爽口彈牙 再搭配埋沙律醬、午餐肉同玉子 口感超級豐富 唔會好單調!絕對足夠飽肚!炸雞既外層好酥脆 雞肉爭滑 炸粉唔會好厚 有鹹香味 熱辣辣炸起嗰陣食 超好食 一口size一粒 炸雞塔配埋蛋黃醬/蜂蜜芥末醬 好惹味架!我個人口味比較鐘意蛋黃醬🤤黑芝麻豆漿 甜度適中 好香滑 撈下啲黑芝麻 有芝麻香 好濃郁 同豆漿一齊飲真係好夾👍🏻-炙燒明太子-💰34🌜明太子醬經過炙燒後 超級香 又juicy濃郁 如果中意食醬既朋友一定要叫呢個!!🙈 再搭配埋玉子、午餐肉 口感好豐富🤣🌟飯糰係即叫即做 款式選擇都好多 有日式炸雞、咖哩可樂餅、松露炒菇、明太子干貝酥等飲品既話我就比各種味道既豆漿吸引左 有紅茶豆漿、黑芝麻豆漿、黑糖豆漿、胚芽豆漿等🌟我過到去個陣 見到好多人排隊買 好彩我提早落定單!😂 好多人食架間小店 所以都要啲時間製造 預大約10-
📍:荔枝角D2 Place 第二期1樓K18號舖
⏰:11:00pm-9:00pm
☎️:46398830
⭕️:現金、八達通
-超值套餐- 💰58
(炸蝦天婦羅+黑芝麻豆漿+日式炸雞)
-炙燒明太子-💰34
🌟我過到去個陣 見到好多人排隊買 好彩我提早落定單!😂 好多人食架間小店 所以都要啲時間製造 預大約10-15分鐘架 如果唔想等既話 可以係網上落定order 先 記得寫翻到取時間
📌會在指定時間前10分鐘開始整📌