同朋友喺TST The One食嘢,俾我哋搵到呢間沖繩feel嘅居酒屋,環境唔錯就入咗去!個餐牌上面都有幾多嘢食,有燒物,sushi, sashimi, 串燒,仲有大阪燒,日式炒飯等👍🏻本身諗住叫嘢食,但舉左好耐手,侍應都沒有show 我哋😥先叫咗一個燒番薯,熱辣辣配上牛油都幾好味再嚟多野菜炒豆腐,味道唔錯有木魚,芽菜,炒豚肉同豆腐再嚟多櫻花蝦雞肉炒飯,個飯都炒得好有鑊氣好易入口!最後又諗住叫個甜品,不過每次揮手侍應都見唔到我哋,即使喺佢面前揮手都見晤到😥😥😥我同朋友心諗日式餐廳應該講求服務質素,因為日本人都很注重禮貌的。。。而且等左15至20分鐘先上到甜品,心裏面覺得其實呢款甜品超易整😑😑叫咗呢一個焦糖多士配雜果雪糕,味道都幾ok, 個焦糖多士配雪糕都好味😛其實呢間餐廳整體食物都唔錯,不過侍應嘅服務態度真係需要大有改善💪🏻💪🏻
本身諗住叫嘢食,但舉左好耐手,侍應都沒有show 我哋😥
先叫咗一個燒番薯,熱辣辣配上牛油都幾好味
再嚟多野菜炒豆腐,味道唔錯有木魚,芽菜,炒豚肉同豆腐
再嚟多櫻花蝦雞肉炒飯,個飯都炒得好有鑊氣好易入口!
2018-07-27