2024-10-17 4242 views
看到youtuber 介紹當年的48蚊任储沙嗲牛面後,決定黎試試。早到無用,十二點先開門,時:午餐地:有裝修,簡約,屬美式掛,但太少座位,客外面排迫爆,唔岩一人食,無單人位人:見有返工人,中學生就唔見會入黎,太貴睇左兩款吃的,有外國人都識黎吃肉招牌牛的變化版:芝士焗沙嗲牛肉飯廚師推薦:芝士焗肉醬飯加蛋二選一,決定吃牛飲品:蜂蜜蘆薈優:唔趕人,真係即焗等稍耐,反而正爆甘出名沙嗲牛,of course 嗌芝士沙嗲牛肉焗飯。評價係,店應該唔係sales 靚牛肉,只係普通牛,唔淋,可接受唔會似快餐店超硬。食完,悟,係sales 沙嗲汁,重本,好濃,我都頂唔順,油到肚仔。。。。。。兩個月吃一次飲品,好好味,對得住16蚊,我揸住走連冰溶後都仲好好飲。缺:飲品偏貴,一開門十二都無珍奶,想飲都無。

早到無用,十二點先開門,
時:午餐
人:見有返工人,中學生就唔見會入黎,太貴
睇左兩款吃的,有外國人都識黎吃肉

招牌牛的變化版:芝士焗沙嗲牛肉飯
廚師推薦:芝士焗肉醬飯加蛋
二選一,決定吃牛
飲品:蜂蜜蘆薈

優:唔趕人,真係即焗等稍耐,反而正爆
甘出名沙嗲牛,of course 嗌芝士沙嗲牛肉焗飯。

飲品,好好味,對得住16蚊,我揸住走連冰溶後都仲好好飲。
缺:飲品偏貴,一開門十二都無珍奶,想飲都無。
餐飲蜂蜜蘆薈