呢間店備受沙嗲牛肉麵關注組追棒,今日特別入嚟西貢試吓,店內大約得10幾個位,好好彩當日閒日12點幾嚟到都唔洗等位就入得▫️沙嗲牛肉湯麵 ($45) 3.5/5沙嗲香濃但係花生味唔夠出,牛肉軟淋但唔算重牛肉味,食公仔麵最怕煮到淋曬,呢個麵質就煮到啱啱好,咬落有韌勁又掛汁。▫️沙嗲牛肉飯 ($53) 3/5沙嗲汁撈飯幾好食,但係個人覺得配麵好食啲。▫️黃金雞翼飯 ($65) 3.5/5雞翼炸得幾香脆,鹹蛋味濃,但食得多會有啲膩。燶邊蛋煎得香脆,整體質素正正常常,冇其他人講到咁好食,咁啱嚟開西貢而餐呢度又唔洗排隊嘅話可以一戰。Overall rating (5粒⭐️為滿分)味道:⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️性價比:⭐️⭐️⭐️✨想睇更多食評就記得follow - hk_holidaydiary

▫️沙嗲牛肉湯麵 ($45) 3.5/5
沙嗲牛肉湯麵

▫️沙嗲牛肉飯 ($53) 3/5
沙嗲汁撈飯幾好食,但係個人覺得配麵好食啲。
沙嗲牛肉飯

▫️黃金雞翼飯 ($65) 3.5/5
黃金雞翼飯

Overall rating (5粒⭐️為滿分)
味道:⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️