2011-08-05 11 views
又係同男朋友出街食飯 二個人唔識路行左好耐終於上左沙嗲王食晚飯大約係8:30~9:00左右啦 一上到去都有好多人等位,, 拎左張紙之後大約要等7張台。本身以為一定要等好耐啦  冇諗到十分鐘左右就叫左我地入去 重有大大張卡位入到去環境好令好舒服 門口同入面都有一d人型的公仔 雖然有小小恐怖 但係有一種異國風味!叫左:芝士番茄焗豬扒飯; 一上台好香芝士味 而且份量都幾多 但係豬扒比較肥小小。個飯幾好食,芝士同番茄個味道好配合!芝士焗一口扇貝; 好多芝士! 而且好好味白汁餃子   ; 係好一般個種豬肉白菜餃子再加白汁 雖然白汁好好味 但係餃子有少少失望白汁意粉   ; 男朋友的 我冇食到,但係見佢食哂我諗都唔錯掛!走的時候重送左$30現金卷  總之…下次一定會再來食飯!

叫左:
芝士焗一口扇貝; 好多芝士! 而且好好味

走的時候重送左$30現金卷  總之…下次一定會再來食飯!
2011-08-02
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$150 (Dinner)
  • 焗飯