2018-06-06 175 views
成日都去太古城食lunch,所以今日就轉下地方,去康山食。平時呢間好多人排隊嫁,今日見佢唔洗排隊,當然要試下啦。餐湯係粟米忌廉湯,都幾濃稠,不過對於中意食粟米既我黎講,d粟米有d少海鮮蕃茄醬意粉配特選沙律套餐 - 沙律好大碟,而且材料仲好豐富,除左一般既沙律菜外,仲有我最愛既牛油果、薯仔沙律同有個整成球體形狀(我覺得係南瓜)既食物,其實基本上食完呢個沙律都飽。因爲個沙律份量都比較大,所以個海鮮番茄意粉份量就相對地細d,但依然都係好足料,蝦同魷魚味道都唔錯。忌廉雜菇煙肉意粉配溫泉蛋套餐 - 呢個都有附送一個沙律,當然無頭先果個咁大碟咁豐富啦。不過個意粉就有d遜色,個汁太稀,搞到個意粉完全無味,d煙肉係水煮既,所以都係淡而無味。最好食係隻溫泉蛋,係佢令到成個意粉有返少少味道。總括而言,我覺得呢間餐廳既沙律做得比意粉出色,而且一個套餐都幾豐富,有餐湯、沙律、主菜同飲品,所以價錢都唔算貴。
餐湯

忌廉雜菇煙肉意粉配溫泉蛋套餐

2018-05-17
$100 (Lunch)