2024-08-22
選擇困難可以一試的沙律!雙拼 $68三拼 $78🥗||韓式牛肉野菜花碎沙律||係咁多個比較有驚喜但最重口味嘅選擇🤣 都幾多牛肉碎同埋泡菜,仲有豆腐係面,幾辣幾開胃,建議拼其他淡味嘅沙律一齊食😬因為食完都幾多油同埋幾辣=🥗||香辣雞肉長通粉||呢個主要成份都係長通粉+少量雞肉碎,都係偏向重口味啲但幾香口~仲有好多芝士粉😋但都係少少辣嘅(韓式牛肉再辣多少少),唔食辣要留意啦=🥗||西蘭花雞胸芥末沙律||呢款雞胸要讚🫣夠薄+嫩!但三拼之後都係得兩塊🥹西蘭花都唔多,主要得沙律菜🥹=🥗||飛魚籽果仁薯仔蘋果沙律||又一款重carb沙律😂 就係薯仔撈蘋果😂加好少量核桃碎,想像到的味道,好似細個開party嘅沙律=🥗||希臘式吞拿魚沙律||有Feta cheese + tuna chunk,沙律菜唔重醬,但配料鹹香味好夠,所以都夠味,幾清新~=Overall覺得CP值偏低,沙律冇話係咩特別嘅食材,亦不算特別健康,但夏天就係好想食沙律🫣同埋近地鐵站(尖東L1一出對面就係),所以經過想食都無妨=有少量堂食位置,幾光猛舒服的~=📢📢📢每多一款就要+$10,所以最好真係同friend share因為份量並唔
雙拼 $68
三拼 $78
🥗||韓式牛肉野菜花碎沙律||
🥗||香辣雞肉長通粉||
🥗||西蘭花雞胸芥末沙律||
🥗||飛魚籽果仁薯仔蘋果沙律||
🥗||希臘式吞拿魚沙律||
=
有少量堂食位置,幾光猛舒服的~
=
📢📢📢每多一款就要+$10,所以最好真係同friend share因為份量並唔會多咗😬