2011-05-11 30 views
一田3樓Food Court新開一間咖啡店「COCOMO」,與友人到沙田行街,一於入去試試﹗環境以白色為主調,餐椅和擺設可愛,打開餐牌,意粉同飯選擇並唔少,最吸引的是焗四重芝士吞拿魚長通粉,加錢可以有沙律、餐湯、餐飲同甜品升級優惠。沙律有2款,友人揀了田園雜菜沙律加煙三文魚,配和風芝麻汁,蔬菜新鮮爽脆,芝麻汁好開胃,十分讚好 !!餐湯的餐具十分別緻,忍唔住叫了一客!。餐包有3款揀,有誠意,不過雜菜湯味道稍淡。長通粉煙韌,芝士味濃,焗到半溶的芝士流入長通粉中,配搭唔錯!焗海鮮飯有忌廉汁同蕃茄汁選擇。海鮮配料多,飯口感焗得剛剛好,夠熱,不會過硬。意粉用橄欖油去炒感覺健康d ~ 雖然賣相簡單, 味道OK。至於甜品menu亦好attempting,留待下次Tea Time再嚟試,有得送餐飲仲抵﹗

,加錢可以有沙律、餐湯、餐飲同甜品升級優惠
田園雜菜配煙三文魚
!!
別緻的餐具
焗四重芝士吞拿魚長通粉
焗蕃茄汁海鮮飯
鮮蜆乾蒜橄欖油意粉
意粉用橄欖油去炒感覺健康d ~ 雖然賣相簡單, 味道OK。

2011-05-10
$80 (Dinner)
田園雜菜配煙三文魚
別緻的餐具