2022-10-30 69 views
朋友同我講火炭有間外賣自取韓式🇰🇷炸雞🍗店,openrice仲可以自助外賣下單,一早落單啱啱時間去到才有得拎。原來依間韓式炸雞🍗店,旺角都有間。但今次唔駛去咁遠。即刻上openrice訂左d野食拎上個fd度食。無骨炸雞🍗(蒜香口味):未打開都聞到香味,估唔到份量都幾足,好多件,又炸得好香脆,最重要係無骨,啖啖肉,又入味😋。吞拿魚紫菜飯卷🍙:雖然外賣,但一d都唔影響味道,壽司入面仲塞滿晒吞拿魚,大細又剛剛好,一啖一件。鮮蝦🦐沙律🥗:隻隻蝦🦐都咁大隻,好多隻,而且好爽口,d沙律菜🥗好新鮮,仲配埋2隻沙律醬(柚子醬/蜜糖芥末醬),即時令食慾大增。泡菜豆腐湯🍲:保溫做得好好,拎到返屋企仲熱,入面有好多料,仲有成舊豆腐,好滑,仲帶d辣🌶️味,好好飲唔夠喉。除咗openrice叫外賣之外原來都仲有其他外賣平台選擇,唔駛住火炭都食到,新界人有口福了。
原來依間韓式炸雞🍗店,旺角都有間。但今次唔駛去咁遠。
即刻上openrice訂左d野食拎上個fd度食。

2022-10-26
Type of Meal