2024-09-08 1466 views
呢間日本過江龍壽司店都幾出名~今日同同事過嚟食日本菜~我哋叫咗刺身定食, 吞拿魚三文魚盛合, 極上吞拿魚丼, 豪華三色丼配烏冬!刺身定食賣相好吸引, 刺身款式都幾多, 有吞拿魚, 三文魚, 帶子等等, 全部都好新鮮, 好有鮮味! 吞拿魚三文魚盛合擺盤好靚, 又唔同款嘅吞拿魚同埋三文魚~ 呢間啲吞拿魚特別好食, 不愧為日本嘅過江龍! 極上吞拿魚丼賣相都好吸引! 成碗滿滿嘅吞拿魚刺身~仲有少少吞拿魚蓉添, 好好食, 食到好滿足!豪華三色丼配烏冬都幾抵食, 有個迷你刺身飯加烏冬~迷你刺身飯都有滿滿嘅吞拿魚蓉同三文魚子! 賣相又靚又好味~每一個餐都有配茶碗蒸同埋麵豉湯~而家用現金俾錢仲有九折添!
呢間日本過江龍壽司店都幾出名~今日同同事過嚟食日本菜~

每一個餐都有配茶碗蒸同埋麵豉湯~

而家用現金俾錢仲有九折添!