2022-10-25 44 views
OpenRice外賣自取下單連炸雞都有好方便😍韓國癮唔洗出到旺角先嘆到韓食, 原來都有在其他外賣平台上架, 如果住火炭附近又唔想拎可以留意下🙊🥢有骨炸雞(蜜味芝士味) $288(套餐)·雖然自己鍾意無骨多啲, 但朋友既意願都緊要既, 蜜味芝士味都好出, 而雞肉香嫩, 唔會整到乾哂, 合格👍🏻🥢牛肉紫菜飯卷 ·呢個好滿足, 每啖都有料😍 足料得黎唔會一夾就散🥢醬油蓮耦, 辣魷魚·韓食既小菜好重要, 仲要呢2樣都好好味, 夠哂地道! 辣魷魚夠惹味🥢鮮蝦沙律 $108·有爽口既大蝦, 搭配柚子沙律醋, 仲有半隻溫泉蛋好大份既沙律🍲泡菜豆腐湯·絕對唔失望, 因為拎到返黎我加熱返, 呢啲涼涼地天氣飲個熱辣辣既足料泡菜豆腐湯好正😍
OpenRice外賣自取下單連炸雞都有好方便😍

🥢有骨炸雞(蜜味芝士味) $288(套餐)

🥢牛肉紫菜飯卷
·呢個好滿足, 每啖都有料😍 足料得黎唔會一夾就散

🥢醬油蓮耦, 辣魷魚

🥢鮮蝦沙律 $108

🍲泡菜豆腐湯
2022-10-14
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
Type of Meal
Dinner