2023-05-18 28 views
好耐之前係尖沙咀食過!估唔到沙田竟然會開🫢 餐廳雖然係開放式 但坐得都好舒服!傍晚去食飯都唔會話好嘈👍🏻 職員會帶住柑橘帽🍊😆【韓國蜆肉紫蘇飯】$118勁大量蜆肉撈紫蘇飯! 望落去雖然好似好辣咁 但韓式嘅甜辣醬食落去一啲都唔辣🤪 勁開胃!用平碟關係 望落個飯好大份 但食落就岩岩好👍🏻【燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯】$128勁推薦!黑毛豬白切肉勁淋勁厚身‼️ 肥瘦分明 最重要係肉質嫩滑😆 不過呢個紫蘇飯同蜆肉紫蘇飯最唔同嘅位係有飯焦!【清甜柑橘窩夫】$98窩夫外脆內軟!仲配合埋柑橘醬 真係有種清新感覺🥹 柑橘酸酸甜甜 不錯!👍🏻【水果忌廉三文治】$62用時令水果整既三文治 唔會太heavy! 用嚟Tea Time一流😆【AQUA BOMB水漾奶昔】$58【濟州柑橘乳酪】$68水漾奶昔見到英文係寫banana milkshake! 咁就一定唔會伏🫢 唔會太甜!柑橘🍊乳酪 清甜夠晒fresh!🤤Rating: 8/10📍 Terrace in Seaside沙田新城市廣場一期L6樓609號舖

【韓國蜆肉紫蘇飯】$118

【燒醬油黑毛豬白切肉紫蘇飯】$128

【清甜柑橘窩夫】$98

【水果忌廉三文治】$62

【AQUA BOMB水漾奶昔】$58
【濟州柑橘乳酪】$68
柑橘🍊乳酪 清甜夠晒fresh!

🤤Rating: 8/10
📍 Terrace in Seaside