[二鍋頭]位處於沙田新城市廣場隔離嘅好運中心,不過大家去嘅時候要留意一下,因為喺好運中心都要行到好入先可以搵到今次因為有朋友喺溫哥華返來,佢話一直聽到香港有雞煲同打邊爐,原來佢哋溫哥華都唔係好流行,所以今晚就帶朋友一齊試吓我哋四個人叫咗B餐-$258安格斯牛放題任食,原來除左打邊爐外,仲可以揀選雞煲/牛尾煲/豬手煲任食,Yummy!!我地開始時食雞煲先,之後開始叫下d 快熟既食品,好似 牛柏頁,鵝腸,花枝,豬腸等,放埋落去雞煲到煮,由其特制醬汁加埋,味道勁惹味,加上才料新鮮,真係食唔停口 大家不妨試試。之後即換個豬骨湯底打邊爐,用apps 叫野食,再加上可以出去拎不同既菜,丸及飲料,十分方便,職員亦有推介,下次可以再來沙田分店,因有午市火鍋放題,午市放題仲有90分鐘 或120分鐘火鍋放題可以選擇價錢亦合宜,岩哂中午想吹水同chill下既朋友。加上鋪頭環境乾淨,坐得都好舒服,基本想食既火鍋食品都會有!總括,性價比高,一個價錢可以試哂2種晚餐

由其特制醬汁加埋,味道勁惹味,加上才料新鮮,真係食唔停口
 大家不妨試試。

價錢亦合宜,岩哂中午想吹水同chill下既朋友。

2024-05-06
$300 (Dinner)