成日去到沙田都唔知食乜好 呢次黎到呢間新加波米芝蓮餐廳食~ 排隊都要啲時間 但係食野限時一個鐘🥲✨招牌超級水果茶💲 38味道係正常水果茶 但係好誇張大杯⋯餐廳嘢食唔算平 所以38蚊有成公升水果茶真係好癲⋯飲都飲到飽😹✨天天海南雞拼燒雞💲 289舖頭既海南雞有天天海南雞同正宗海南雞揀 唔知有咩分別🤔 雞無肥膏 但係好嫩滑~ 海南雞雞皮爽口 燒雞雞皮就酥脆既 配有薑蓉 酸辣汁 同埋黑醬油 不過289唔跟飯 有少少貴👀 ✨雞油飯💲 39 (1-2人份量;3-4人份量💲59)正常 唔算油膩😗✨海南雜菜煲💲 129雖然話海南雞係招牌 但係我最鍾意係呢個雜菜煲🤣 有娃娃菜 小棠菜 菜心 木耳 雞脾菇 粉絲等等 好豐富 湯底好清甜!🥹

✨招牌超級水果茶💲 38

✨天天海南雞拼燒雞💲 289

✨雞油飯💲 39 (1-2人份量;3-4人份量💲59)
正常 唔算油膩😗

✨海南雜菜煲💲 129