2023-03-26
今日中午嚟到川味雞烤魚大王食飯,佢平日中午有學生餐同烤魚、雞煲。我就要咗一個烤魚套餐:泡椒烤魽魚、黑毛豬肉片、新鮮雜菇、響鈴同雪梨海底椰。魽魚烤得啱啱好,魚肉好鮮嫩,入口即化。啲香料又夠香,啱啱好,真係超級好味!而泡椒烤魚,個汁唔會太辣,啲泡椒同啲魚肉完全融合埋一齊,令人一口接一口,啱啱好!再嚟就係啲黑毛豬肉片啦,一啖落口,肉汁四溢,又夠嫩,又夠香,令人食得好過癮!加埋啲新鮮雜菇,更加有口感!食火鍋當然要有響鈴啦,響鈴又脆又好食,浸泡係烤魚的湯汁,索曬味,非常惹味!飲品就要咗雪梨海底椰,好清新,好滋味,配埋啲烤魚,味道更加完美!呢個餐廳嘅菜式真係好出色,每道菜都好新鮮,好味,而且啲份量亦都好大!如果大家鍾意食川菜,真係要嚟試下呀!川味雞烤魚大王 (隆亨商場) Monster Spicy (Lung Hang Shopping Centre)營業時間星期一至日 12:00 - 00:00地址 大圍田心街1號隆亨商場地下隆亨街市H86號舖Shop H86, Lung Hang Market, G/F, Lung Hang Commercial Centre, 1 Tin Sam Stre
川味雞烤魚大王 (隆亨商場)
營業時間
星期一至日 12:00 - 00:00
地址
大圍田心街1號隆亨商場地下隆亨街市H86號舖
Shop H86, Lung Hang Market, G/F, Lung Hang Commercial Centre, 1 Tin Sam Street, Tai Wai