2021-02-28
新城市地下啲餐廳通常都要排好長龍先有位,有日經過呢一間見到佢有位就即刻入去食咗個brunch😋之前都試過其他BRICK LANE分店,入到呢一間覺得環境唔錯,係屬於半開放式嘅餐廳,雖然座位有啲迫,但係同隔離枱都有一定距離,所以個人認為係接受到🤭——————英式豐盛全日早餐 + 水果茶 (holiday brunch) $98呢個all day breakfast都幾豐富,有兩舊蛋、雞扒、火腿、豬肉腸、焗豆,同埋多士,個人認為呢個價錢食到咁多嘢CP值都算高,賣相都唔錯,方便打卡👍🏻亦都唔係得個睇字,食完都真係幾飽🤤再加埋個水果茶都幾足料,有藍莓同埋橙喺入面,飲落都幾清新消滯😋.海鮮意粉 + 水果茶 $118呢個海鮮意粉不過不失,味道唔錯,亦都幾足料,每款海鮮都有幾舊,不過呢個價錢來講覺得有少少貴🙈反而見到隔離枱嗌個巴馬火腿火箭菜薄餅好似唔錯,差唔多價錢下次可能會嗌嗰個😂
——————
海鮮意粉 + 水果茶 $118