2023-10-18 161 views
今日出咗沙田,同朋友去咗好運中心新開張嘅樂園魚旦專家食午餐。下午1:45去到,店舖已經坐滿人,裡面主要有圓枱同四人枱,大概有十幾張枱,可以容納唔少人。樂園魚旦專家有粉麵同飯可以點,而最出名係魚旦同牛腩,我地點咗一碗金牌牛三寶、一碗樂園四寶丸同2杯凍檸茶。金牌牛三寶 米線牛三寶有牛腩、牛筋同牛肚。牛腩同牛筋煮得夠腍,牛筋一夾就斷,食落好腍,牛肚食落有嚼勁。整碗米線仲加咗牛腩汁,夠入味,好食。樂園四寶丸 河粉四寶丸有魚蛋、魚餃、黃金片頭同肉丸。魚蛋好彈牙,河粉份量都好多,食得夠飽肚。每張枱都有醋同辣椒醬,食粉麵必加辣椒醬,好惹味。整體黎講,樂園魚旦專家性格比高,推薦魚旦同牛腩。

金牌牛三寶 米線

樂園四寶丸 河粉

每張枱都有醋同辣椒醬,食粉麵必加辣椒醬,好惹味。

整體黎講,樂園魚旦專家性格比高,推薦魚旦同牛腩。