行開油麻地想食飯,除咗茶記都仲有好多選擇㗎😋 呢間「河內越式料理」環境乾淨又舒適,食物仲又抵又高質🥳👫🏻 優惠2人餐 ($198)🌟自選2款河粉/撈我哋揀咗生牛肉湯粉同雞絲撈檬,兩個都勁大碗😍 河粉好入味好香~ 生牛肉份量都唔少㗎😋 撈檬加仕越式醬汁好開胃!🐥 越式香茅雞翼4隻雞翼即叫即整,又香又惹味😍!🥬 田園灼時蔬1碟係我最鍾意嘅洽生菜!上面仲有啲蒜調味💕🥤 凍熱飲品或特色飲品2杯通餐飲品仲係任叫㗎,淨係得滴漏咖啡要加$10,我哋揀咗越式青檸冰同鮮芒果西米露🥭都唔洗加錢,勁抵😍🍢 濱海雞肉串燒 ($92)大食嘅朋友仲叫多咗個濱海雞肉串燒,又係超大份量!而且雞肉燒得好香好惹味,勁正😍📍 河內越式料理油麻地彌敦道554-556號寶聲大廈地下A號舖

👫🏻 優惠2人餐 ($198)

🌟自選2款河粉/撈

🐥 越式香茅雞翼4隻
雞翼即叫即整,又香又惹味😍!

🥬 田園灼時蔬1碟
係我最鍾意嘅洽生菜!上面仲有啲蒜調味💕

🥤 凍熱飲品或特色飲品2杯

🍢 濱海雞肉串燒 ($92)

📍 河內越式料理
油麻地彌敦道554-556號寶聲大廈地下A號舖