細個我媽會帶我黎呢度食油渣面...果時屋企環境唔係咁好,我同媽都係share一碗油渣面.到依家大左,終於叫做搵到$自食其力;,可以自己食到一碗油渣面.呢日我專登同我媽過黎呢間充滿童年回憶既食肆食油渣面.隔左咁耐冇食,今次食反,個價錢貴左好多.可能呢間係最出名油渣面,比較多人食,一碗三十幾至五十幾不等.呢個價喺深水埗算貴~而且過味道差左好多,個湯冇味,D油渣太瘦,好硬口.食到好嬲,收呢個價但係煮到咁難食~如果係咁,我不如去後面街果間楊記食油渣面好過,至少佢俾多D油渣,果湯又有味,個價又唔貴.人地都係廿幾蚊!
油渣米
油渣面
2016-12-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$35 (Lunch)