2022-05-14 470 views
2022年5月14日13:30 買了一隻咸水角。阿姐用膠袋裝著,我拿上手摸下,竟然是凍的,真是"凍"的,一點點微暖也沒有。我叫阿姐換過一隻熱嘅俾我,兩個姐姐都話“係咁㗎,唔熱㗎” (我: ?!🙄)。其中一個姐姐話:“太熱入唔到袋㗎” (竟然係為咗入袋而賣"凍"點心俾人?連暖暖地都無?)。我問:“咁係咪全部放入燈櫃嘅嘢都係凍?”,佢地仲理直氣壯咁話:“係呀!”🙄。其實我唔知佢地由食物剛剛炸起滾熱辣,直到食物變冰涼,那些食物是放咗出嚟幾耐?我記得我之前係blacklist咗呢間,但唔記得咗咩原因,既然隔咗咁耐,耐到唔記得咗原因,我咁啱想食咸水角,就試下佢仲食唔食得過。點知,佢再一次提醒我,加強我信念,要繼續blacklist佢!!
2022年5月14日13:30

2022-05-14
TakeAway
$6 (Lunch)