2024-07-09 109 views
🍱餐廳:串燒王🏫地址:旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖朋友喺油麻地想食串燒,呢間之前跟家姐食過一次都唔錯,今日就同朋友來再次光顧,又是十分美味😃~錫紙娃娃菜$38今日唔開胃,要食吓菜,娃娃菜夠新鮮,用錫紙包裹來烤,菜保持脆嫩,加上適量的蒜蓉,惹味又感覺健康😊~台灣腸$22口感彈牙,味道鮮美,吃起來非常滋味!~牛舌心$45有三大件,帶有獨特香濃的牛舌味,口感佳,軟嫩又有些嚼勁,喜歡吃牛舌的朋友實不容錯過👍~雞中翼$36一客有四隻,廚師掌握的時間剛剛好,雞翼烤得外酥內嫩,也沒有很肥膩的感覺,正😍~雞腎串$28雞腎不會燒得太硬,能保持鮮嫩多汁的同時又夠香口,簡單又入味,屬於美味的小吃👍~流心芝士年糕$38上檯熱騰騰的,年糕煙靭綿密的,配搭濃郁的芝士,冇得頂🥰
🍱餐廳:串燒王
🏫地址:旺角砵蘭街147號祥興樓地下A號舖

~錫紙娃娃菜$38

~台灣腸$22
口感彈牙,味道鮮美,吃起來非常滋味!

~牛舌心$45

~雞中翼$36

~雞腎串$28

~流心芝士年糕$38
上檯熱騰騰的,年糕煙靭綿密的,配搭濃郁的芝士,冇得頂🥰